דלג לתוכן דלג לפוטר

גלעד ברגשטיין

מגשר עסקי ומשפחתי, מומחה לניהול מו”מ, מנחה מעגלי גברים ומרצה

 

רקע מקצועי ואישי

 

  • מתמחה בגישור עסקי ומשפחתי (גישור לגירושין וסכסוכים בין בני משפחה)
  • בוגר תואר ראשון במשפטים וממשל- אוניברסיטת רייכמן, עורך דין משנת 2008
  • מנחה קורסים וסדנאות בגישור ומשא ומתן
  • מנחה קורסים ותהליכי ושיתופיות בקבוצת גומא גבים
  • מגשר ברשימת המגשרים של בתי המשפט (תקנות בתי המשפט (רשימת המגשרים), התשע”ח – 2017)
  • עסק כעורך דין במשך 10 שנים במספר משרדי עורכי דין מהמובילים בארץ במגוון תחומים
  • חבר בפורום יישוב סכסוכים בדרכים אלטרנטיביות בלשכת עורכי הדין (2020 – 2023)
  • מנחה מעגלי גברים, מוסמך של התוכנית ללימודי הנחיית מעגלי גברים באונ’ ת”א
  • בוגר מספר קורסים בתקשורת מקרבת
  • מוביל אנשים וארגונים בתהליכי משא ומתן בתחומים שונים
  • המקים והיזם (בשותפות) של הפודקאסט “הורות בשני בתים”
  • מתרגל בקורסי גישור משפחה, פרידה וגירושין בקבוצת גומא גבים
  • מנחה סדנאות גבריות ואבהות בקורסי הסמכה למדריכי הורים בקבוצת גומא-גבים
  • מתנדב במרכז הגישור הקהילתי בעמק חפר
  • חבר בארגון המגשרים

 

 

בנימה אישית

 

לאחר שעבדתי למעלה מעשור במערכת הביטחון, פניתי לעולם העסקי. עבדתי כעורך דין במשך 10 שנים בכמה ממשרדי עורכי הדין המובילים בארץ במגוון תחומים ובהם: חדלות פירעון, בנקאות וליטיגציה מסחרית – אזרחית. הופעתי במאות דיונים בבתי המשפט בתיקים בשווי של עשרות ומאות מיליוני שקלים חדשים. היום אני משתמש בניסיון שרכשתי בתחום העסקי לטובת יצירת הידברות וגישור. אני עוזר לאנשים, עסקים וארגונים לגשר על המחלוקות ביניהם באמצעות תקשורת אפקטיבית מקרבת שבונה מערכות יחסים חזקות ומבוססות. אני עוסק בגישור במגוון רחב של סכסוכים בעולם העסקי, בגישור בין בני זוג בתהליך גירושין ובסכסוכים משפחתיים אחרים. בזכות ההיכרות האישית שלי עם תחושת הכישלון בתהליך גירושין, ועל אף שמדובר בתהליך רצוף אתגרים, קשיים ושיחות קשות – אני מלווה זוגות לגירושין באנרגיה גבוהה ובתשוקה בלתי פוסקת מתוך מטרה להוציא אותם לדרך חדשה ולהיטיב כמה שיותר עם הילדים שלהם.

כמגשר, המטרה שלי היא לעזור לאנשים וארגונים לפתור באופן הטוב ביותר את הסכסוך שלהם.

כמרצה ומנחה, המטרה שלי היא לעזור לאנשים, עסקים וארגונים לשפר את מיומנויות התקשורת שלהם ולהפוך אותן לאפקטיביות יותר – באופן שיוביל אותם לנהל מערכות יחסים חזקות יותר, דבר שיוביל אותם לאושר, הצלחה ולתוצאות טובות יותר.

כמוביל תהליכי משא ומתן, המטרה שלי היא להוביל אנשים וארגונים להשיג את המטרות שהגדרנו ביחד בתחילת המשא ומתן.

כמנחה מעגלי גברים, המטרה שלי היא לייצר מרחבי תמיכה, ריפוי וצמיחה לגברים.

 

המטרה שלי היא לעזור לאנשים וארגונים לפתור באופן הטוב ביותר את הסכסוך שלהם; לשפר את מיומנויות התקשורת שלהם ולהפוך אותן לאפקטיביות יותר.

 

הייעוד שלי הוא להוביל שינוי תודעתי במרחב הציבורי, העסקי והפרטי במטרה ליצור הידברות והקשבה.

www.giladbergstein.co.il

https://www.facebook.com/giladbergsteinmediator

 

קורסים במכללה
דילוג לתוכן